Leveringsvoorwaarden Studio Dezaina

Algemene voorwaarden

DE BETALING
Overboeking geschied op bankrekening nummer:
IBAN: NL81RABO0326859594
t.n.v. Studio Dezaina

Kamer van Koophandel nr. 37072531
BTW nr. NL.1846.05.805.B.01

VERZENDKOSTEN
Wij brengen minimaal 3,84 Euro aan verzend en administratie kosten in rekening.

LEVERING
Na ontvangst van betaling wordt de bestelling direct geproduceerd, verpakt en verzonden in een bubbel envelop of pakket.

De bestelling wordt verzonden via Post.Nl ( of via pakket post van Post.NL)
Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal indien uw pakje niet is aangekomen!

Indien u wenst kunnen wij de bestelling aangetekend opsturen, dit in overleg en met bijbetaling voor de extra kosten.

Levering en betalingsvoorwaarden van Studio Dezaina

Wij leveren de artikelen op de volgende voorwaarden:
Levering zolang de voorraad strekt.

Betalingsvoorwaarden:
betaling via de in de webwinkel aangeboden betaalmethoden.
Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Artikelen die niet meer geleverd kunnen worden:
Mocht u betaald hebben en de artikelen blijken niet voorradig of niet meer leverbaar te zijn door onze leverancier, nemen wij direct contact met u op. Er zal met u worden overlegd of u een soortgelijk vervangend artikel wilt hebben voor de prijs van het artikel wat niet meer leverbaar is of dat wij de prijs die u voor het artikel hebt betaald terug zullen storten op uw rekening.

Kleuren, aantallen, samenstellingen en afmetingen:
Kleuren, verkoop aantallen, samenstelling en afmetingen van de artikelen zullen worden vermeld in de omschrijving. De kleuren op de foto kunnen altijd licht afwijken van de werkelijkheid. De afmetingen van de artikelen kunnen licht afwijken en worden ten alle tijden bedoeld als circa afmetingen. Een afwijking tot 5% in aantal of afmeting is normaal. Voor afwijkingen in kleuren geldt dat deze een klein aantal tinten lichter of donker kunnen zijn door foto en licht verschillen.

Ruilen of terugzenden van artikelen:
Artikelen kunnen binnen een termijn van 14 werkdagen na levering worden geretourneerd, mits niet gebruikt en in ongeschonden staat.

Het retour artikel moet goed verpakt en voldoende gefrankeerd binnen 14 dagen na aankoop worden teruggezonden. De kosten van retourzending zijn voor de koper.

In opdracht gemaakte artikelen:
Artikelen die speciaal in opdracht worden gemaakt kunnen na levering niet worden terug genomen, het betreft hier maatwerk.

Algemeen: Door uw bestelling geeft u te kennen, dat u met de leverings- en/of betalingsvoorwaarden akkoord gaat en dat u een koopovereenkomst met ons afsluit, U verplicht zich hiermee de artikelen af te nemen en te betalen.

Indien uw bestelling niet binnen 14 dagen wordt betaald en/of af wordt genomen, wordt de bestelling als geannuleerd gezien.

Studio Dezaina heeft het recht om de leveringsvoorwaarden tussentijds aan te passen.