Foto- Chunks en Foto- sliders

Bij Studio Dezaina, kun je nu een persoonlijk Foto-chunk (drukker) of Foto-slider laten maken. Het meest waardevolle kado voor een moeder en/of oma…

Foto-sliders_fotobewerking_LR_GOmdat de foto’s niet heel groot gebruikt worden kun je zelfs een foto gemaakt met je mobiel toesturen! (zie hierboven) Indien gewenst kan b.v. de achtergrond wit gemaakt worden en in veel gevallen ook twee gezichten bij elkaar geplaatst worden in 1 slider of drukker. Maar heb je toch géén leuke foto, dan ben je bij Studio Dezaina natuurlijk ook aan het juiste adres!

Het is heel lastig om de voorraad en nieuwe kleuren op deze site bij te houden, dus ben je op zoek naar bijv. een andere kleur armband of slider, mail mij gerust even! info@studiodezaina.nl

cuoio_sleutelhangers

Foto-sliders – Cuoio armband en sleutelhanger, gemaakt van Italiaans leer!

De foto welke via het digitale bestelformulier kan worden meegezonden, wordt door ons op het juiste formaat gebracht. Omdat hij maar op 2 cm groot gebruikt gaat worden, hoeft hij niet eens van top-kwaliteit te zijn voor een mooi eindresultaat! Via het opmerkingen-veld kunnen nog e.v.t. wensen worden aangegeven, zoals: foto graag in zwart-wit en ook kan vaak de achtergrond egaal wit gemaakt worden…

De armbanden gemaakt van Italiaans leer hebben een polsmaat 16 tot 20 cm.

Prijzen foto-sliders:

  • bij afname van 1 foto-slider   – € 8,00 p/st. *
  • bij afname van 2 foto-sliders – € 7,00 p/st. *
  • bij afname van 3 foto-sliders – € 6,00 p/st. *
  • losse gekleurde sliders –   v.a. € 4,00 p/st. *
  • e.v.t onderstaand armbandje meebestellen voor  € 10,00 p/st. *
  • of de dubbele (2 x rondom de pols) voor € 12,00 p/st. *
  • sleutel-/ tas-hanger voor  € 9,95 p/st. *

Armbanden-Cuoio_enkel

Bestellen

Gebruik de bestelknop om jouw bestelling door te geven.

Kom je er met het bestelformulier niet uit? Dan kan er ook via info@studiodezaina.nl een aanvraag gedaan worden… dit is uiteraard ook het adres voor overige vragen.

Zodra de betaling van de bestelling binnen is, zal de slider zo snel mogelijk worden vervaardigd en verzonden. Levertijd foto-sliders: 3 tot 4 werkdagen.

*Alle prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten.
 

DEZ_0790Scroll naar beneden voor de foto-chunk(drukker)!

Foto Chunks / drukkers formaat 18/20 mm – gemaakt van duurzaam materiaal!

drukkers_armb_MM_03_LR

De Chunk (drukker)18 mm is universeel en past dus op de bekende merken armbanden en div. accessoires met dit click-systeem. Maar er kunnen ook armbanden los bij de drukkers besteld worden. Verder worden de foto’s achter écht glas geplaatst!

De foto wordt door ons op maat gebracht en omdat hij maar op 18 mm groot gebruikt gaat worden, hoeft hij niet eens van top-kwaliteit te zijn…

Prijzen foto-chunk(drukker):

  • bij afname van 1 foto-chunk  – € 8,00 p/st. *
  • bij afname van 2 foto-chunks – € 7,00 p/st. *
  • bij afname van 3 foto-chunks – € 6,00 p/st. *

Bestellen

Gebruik de bestelknoppen om jouw bestelling door te geven.

Kom je er met het bestelformulier niet uit? Dan kan er ook via info@studiodezaina.nl een aanvraag gedaan worden… dit is uiteraard ook het adres voor overige vragen.

Zodra de betaling van de bestelling binnen is, zal de chunk zo snel mogelijk worden vervaardigd en verzonden. Levertijd foto-chunks: 3 tot 4 werkdagen.

*Alle prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten.

Scroll naar boven voor de foto-slider!

 

 

Kijk hier voor de algemene leveringsvoorwaarden: